Valami új a nap alatt


A Könyv Magyarul!


A 20. században az ember korábban elképzelhetetlen mértékben formálta át környezetét. A lakosság száma megnégyszereződött. Az ipari termelés negyvenszeresére nőtt, ami az életszínvonal emelkedéséhez vezetett, és százmilliókat emelt ki elődeik nyomorúságos körülményei közül. Mindeközben azonban óriási méreteket öltött a talaj, a légkör és a vizek szennyezése, a természeti környezet és az élővilág kizsákmányolása és károsítása. Tízszer annyi energia került felhasználásra, mint az azt megelőző évszázadokban együttvéve, s a globális felmelegedéshez vezető szén-dioxid-kibocsátás jelentősen növekedni kezdett. Ezek a folyamatok századunk eddig eltelt éveiben is folytatódtak, így a globalizálódott világban élő emberiség egyre közelebb merészkedik olyan ökológiai küszöbökhöz, amelyek átlépése súlyos és hosszú távú következményekkel járhat. John McNeill nagy sikert aratott könyve tudományos alapossággal, ugyanakkor közérthető stílusban, számos példát bemutatva és elemezve, térképekkel és fényképekkel illusztrálva tekinti át a környezetben végbement hatalmas változásokat, majd elemzi a népességnövekedés, az energiafelhasználás, az uralkodó szellemi áramlatok és a nagyhatalmi politika hatásait ezekre a folyamatokra. Segítséget nyújt abban, hogy objektívebben, összefüggéseiben láthassuk át ezt a kulcsfontosságúvá vált területet.Letöltések Valami új a nap alatt ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Valami új a nap alatt ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  480
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  810 gr
  ISBN:
  9789639718418
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2222242 / 1078153
  Fordító:


  TAGS:
  Online Valami új a nap alatt ebook, könyvet Valami új a nap alatt FB2, Download Valami új a nap alatt PDF , Download Valami új a nap alatt MOBI, Online Valami új a nap alatt könyvet, ingyenes letöltések Valami új a nap alatt IPhone, Online könyvet Valami új a nap alatt PDF, ingyenes Valami új a nap alatt DJVU, ingyenes letöltések Valami új a nap alatt TXT, letöltések Valami új a nap alatt RTF, Online Valami új a nap alatt FB2 , e-könyvet Valami új a nap alatt letöltések TXT, ingyenes Valami új a nap alatt letöltések könyvet, e-könyvet Valami új a nap alatt download MOBI, letöltések Valami új a nap alatt IPad, olvas Valami új a nap alatt MOBI, olvas Valami új a nap alatt DOC, ingyenes Valami új a nap alatt AWZ, Download e-könyvet Valami új a nap alatt iPad , ingyenes Valami új a nap alatt DJVU, Download Valami új a nap alatt e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Valami új a nap alatt DVD, olvas Valami új a nap alatt TXT, Book Valami új a nap alatt letöltések DJVU, Valami új a nap alatt letöltések könyvet ingyenes, Valami új a nap alatt letöltések könyvet pdf ingyenes, Valami új a nap alatt pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Valami új a nap alatt pdf ingyenes, Valami új a nap alatt letöltések könyvet epub ingyenes, Valami új a nap alatt ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply