UFO


A Könyv Magyarul!


1959. július 21-én, éjfél előtt nem sokkal rendkívül nagy meglepetés érte kötetünk szerzőjét, amikor hazánk légterében egy UFO-val találkozott. Megfigyelése nem nevezhető szokványosnak, ugyanis a kor legmodernebb harci repülőgépén többezer méteres magasságban repülve egészen közelről látogatta meg őt egy kékes fényt kibocsátó tárgy, majd elrepült felette. Amikor közel hangsebességgel üldözőbe vette hívatlan látogatóját és megközelítette, hogy ha kell, a földi utasításnak megfelelően megsemmisítse, vagy leszállásra kényszerítse a titokzatos betolakodót, az objektum úgy otthagyta, mintha puskából lőtték volna ki. A találkozás olyan mély nyomokat hagyott szerzőnkben, hogy titokban – tekintve, hogy észlelésével kapcsolatban a taszári légibázis parancsnokhelyetteseként 50 éves titoktartásra kötelezték – minden UFO-kkal kapcsolatos hírre felfigyelt. Hamar világossá vált számára, hogy a levegőben számtalan esetben találkoztak már pilóták azonosítatlan repülő objektumokkal. Hosszas kutatómunka folyamán gyűjtötte össze a katonai repülők, a polgári pilóták és az űrhajósok e találkozásainak rendkívül izgalmas beszámolóit. A szerző ebben a munkájában a saját konkrét tapasztalatain, és mások köztük nem egy magyar pilóta vallomásain keresztül közelebb hozza az olvasót az UFO-k titkához, az elhallgatott valósághoz. – Kötetünk szerzője repülőezredes, 1930. október 13-án született Balsán. Rakamazon járt iskolába, Kaposváron érettségizett. 1949-től katona, és 1950-től repült motoros gépeken, 1952. május 18-án avatták repülőtisztté. 1952. júniusától repülte a MiG-15, majd a MiG-17PF elfogó vadászgépeket. Később az első hangsebességet elérő gépre, a MiG-19PM típusra kapott átképzést, így hazánkban elsőként repülhetett a hangsebesség felett, és mint helyettes repülőtér-parancsnok, a MiG-21 típuson a hangsebesség kétszeresével. Saját hibáján kívül tíz légibalesetet, kényszerleszállást és lezuhanást élt túl, és a mai napig ő az egyetlen magyar vadászpilóta, aki számos fórumon nyíltan is vállalta több mint 50 évvel ezelőtti UFO-találkozását.Letöltések UFO ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések UFO ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  240
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  260 gr
  ISBN:
  5999883131565
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2232247 / 1086863  TAGS:
  Online UFO ebook, könyvet UFO FB2, Download UFO PDF , Download UFO MOBI, Online UFO könyvet, ingyenes letöltések UFO IPhone, Online könyvet UFO PDF, ingyenes UFO DJVU, ingyenes letöltések UFO TXT, letöltések UFO RTF, Online UFO FB2 , e-könyvet UFO letöltések TXT, ingyenes UFO letöltések könyvet, e-könyvet UFO download MOBI, letöltések UFO IPad, olvas UFO MOBI, olvas UFO DOC, ingyenes UFO AWZ, Download e-könyvet UFO iPad , ingyenes UFO DJVU, Download UFO e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések UFO DVD, olvas UFO TXT, Book UFO letöltések DJVU, UFO letöltések könyvet ingyenes, UFO letöltések könyvet pdf ingyenes, UFO pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet UFO pdf ingyenes, UFO letöltések könyvet epub ingyenes, UFO ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply