Társadalom és ember


A Könyv Magyarul!


"Az iskola, a tanítás, a tudásátadás válsága azért is különös jelenség, mert az ember agyának nagy komplexitásával, széles memóriaterjedelmével és rendkívül gyors és hatékony tanulási képességével is különbözik az állatoktól. Az emberi viselkedésbiológiát tekintve bármiféle fiatalkori tanulási probléma értelmetlennek tűnik. Természetesen azt is tudjuk, hogy a biológiai meghatározottságok mindig egy kultúra szövevényeiben bontakoznak ki, és ebból egyenesen következik, hogy ha baj, válság van, akkor a biológiai adottságok és a kultúra kapcsolatában, kölcsönhatásaiban kell keresnünk az okokat".
"A többi fajnak könnyű! Megszületnek a kölykök, vagy kibújnak a fiókák a tojásból, és a legtöbb esetben, néhány hét alatt, szinte mindent tudnak már, ami az eredményes élethez kell. Gyorsan és lelkesen tanulnak, és a legfontosabb ismeretek amúgy is velük születtek. Tudják, mit kell enni és rendszerint azt is, hogy az ennivaló hol található a legnagyobb valószínűséggel. Tudják, hogy az ennivalót, ha az elszaladós, hogyan lehet megfogni. Ha véletlenül ok maguk szolgálnak más fajok ebédjéül, akkor többnyire azt is tudják, hogy hogyan lehet minél későbbre halasztani az étlapra kerülés idejét. Nem így az ember fiókái."
E kötetben azon tanulmányok összegződnek, amelyek korábban az Iskolakultúrában jelentek meg, s a szerző neveléstudományi elköteleződését is tanúsítják.Letöltések Társadalom és ember ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Társadalom és ember ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  75
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  74 gr
  ISBN:
  9789636933494
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2219328 / 1075460
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Társadalom és ember ebook, könyvet Társadalom és ember FB2, Download Társadalom és ember PDF , Download Társadalom és ember MOBI, Online Társadalom és ember könyvet, ingyenes letöltések Társadalom és ember IPhone, Online könyvet Társadalom és ember PDF, ingyenes Társadalom és ember DJVU, ingyenes letöltések Társadalom és ember TXT, letöltések Társadalom és ember RTF, Online Társadalom és ember FB2 , e-könyvet Társadalom és ember letöltések TXT, ingyenes Társadalom és ember letöltések könyvet, e-könyvet Társadalom és ember download MOBI, letöltések Társadalom és ember IPad, olvas Társadalom és ember MOBI, olvas Társadalom és ember DOC, ingyenes Társadalom és ember AWZ, Download e-könyvet Társadalom és ember iPad , ingyenes Társadalom és ember DJVU, Download Társadalom és ember e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Társadalom és ember DVD, olvas Társadalom és ember TXT, Book Társadalom és ember letöltések DJVU, Társadalom és ember letöltések könyvet ingyenes, Társadalom és ember letöltések könyvet pdf ingyenes, Társadalom és ember pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Társadalom és ember pdf ingyenes, Társadalom és ember letöltések könyvet epub ingyenes, Társadalom és ember ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply