Stróbl Alajos – A gránitoroszlán


A Könyv Magyarul!


“Élt a XIX. század fordulóján egy zseniális magyar szobrász, a nagyapánk, Strobl Alajos. És végigélte a XX. századot egy kitűnő mérnökember, az édesapánk, Stróbl Mihály. Mindkettőjüket hatalmas munkabírás és végtelen szorgalom jellemezte. Egyikük a magyar szobrászat felvirágoztatója volt, másikuk hivatása mellett édesapja emlékének ápolója. Kutatásainak eredményét, élményeit, a családi feljegyzéseket és nagyanyánk, Strobl Alajosné korabeli fotográfiáit felhasználva írt közel háromszáz oldal családtörténetet. Egy művészettörténész nem tudna olyan szeretetteljes portrét rajzolni a nagy alkotóról, mint fiú az apáról.Az olvasó egy erősen tömörített, szerkesztett változatot tart a kezében, ami nem műelemzések sora, de kitűnő kor- és jellemrajz. Megtudhatjuk, hogy hazánk nagyjai nemcsak tehetségesek, de igen szorgalmasak is voltak, és egész életművükkel szolgáltak. Nekünk
is bírni kell abban, hogy mindig lesznek olvan tehetségeink, akik a kultúrát, a művészetet, az embert tekintik elsődlegesnek, akikre büszkék lehetnek utódaik, mint mi a nagyapánkra és az édesapánkra. Ezért nyújtjuk át édesapánk évtizedes munkájának ezt a töredékét.Fogadják szeretettel. (Stróbl Veronika, Alajos, Mátyás, Krisztina és Zsófia)Letöltések Stróbl Alajos – A gránitoroszlán ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Stróbl Alajos – A gránitoroszlán ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  352
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  870 gr
  ISBN:
  9789633465622
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2003
  Árukód:
  2103733 / 1015935  TAGS:
  Online Stróbl Alajos – A gránitoroszlán ebook, könyvet Stróbl Alajos – A gránitoroszlán FB2, Download Stróbl Alajos – A gránitoroszlán PDF , Download Stróbl Alajos – A gránitoroszlán MOBI, Online Stróbl Alajos – A gránitoroszlán könyvet, ingyenes letöltések Stróbl Alajos – A gránitoroszlán IPhone, Online könyvet Stróbl Alajos – A gránitoroszlán PDF, ingyenes Stróbl Alajos – A gránitoroszlán DJVU, ingyenes letöltések Stróbl Alajos – A gránitoroszlán TXT, letöltések Stróbl Alajos – A gránitoroszlán RTF, Online Stróbl Alajos – A gránitoroszlán FB2 , e-könyvet Stróbl Alajos – A gránitoroszlán letöltések TXT, ingyenes Stróbl Alajos – A gránitoroszlán letöltések könyvet, e-könyvet Stróbl Alajos – A gránitoroszlán download MOBI, letöltések Stróbl Alajos – A gránitoroszlán IPad, olvas Stróbl Alajos – A gránitoroszlán MOBI, olvas Stróbl Alajos – A gránitoroszlán DOC, ingyenes Stróbl Alajos – A gránitoroszlán AWZ, Download e-könyvet Stróbl Alajos – A gránitoroszlán iPad , ingyenes Stróbl Alajos – A gránitoroszlán DJVU, Download Stróbl Alajos – A gránitoroszlán e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Stróbl Alajos – A gránitoroszlán DVD, olvas Stróbl Alajos – A gránitoroszlán TXT, Book Stróbl Alajos – A gránitoroszlán letöltések DJVU, Stróbl Alajos – A gránitoroszlán letöltések könyvet ingyenes, Stróbl Alajos – A gránitoroszlán letöltések könyvet pdf ingyenes, Stróbl Alajos – A gránitoroszlán pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Stróbl Alajos – A gránitoroszlán pdf ingyenes, Stróbl Alajos – A gránitoroszlán letöltések könyvet epub ingyenes, Stróbl Alajos – A gránitoroszlán ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply