Reménység a sötétben


A Könyv Magyarul!


A kommersz áradata mellett a jelen kötetünkhöz hasonló vészjelzések is érkeznek az Egyesült Államokból. Jobban oda kellene figyelnünk rájuk. Az amerikai társadalmat kritikusan, ugyanakkor pozitív elfogadással szemlélő Richard Rohr újabb magyarul megjelenő műve egyszerre mutatja be a “nyugati fehér ember” társadalmi utazásának és az egyén lelki utazásának a zsákutcáit. De nem csak a diagnózist állítja fel, hanem egyúttal gyógyszert is kínál: a belső átalakulást. Ha ezt “magánemberként” sokan megtennénk, akkor a társadalmi környezetünk is radikálisan megváltozna.
A szerző gondolataiban a kereszténységet vallók és elutasítók egyaránt megtalálhatják azokat a kincseket, amiért érdemes efféle szellemi túrára vállalkozni. Mi, akik a kereszténységet és az egyházat olykor minden kritika nélkül elfogadjuk, rácsodálkozhatunk arra, hogy szeretett vallásunk mennyire ésszerű és praktikus, míg a kritikus elmék arra, hogy végül is mennyire hasonló módon gondolkodnak, mint mi.
Végül különösen ajánlható ez a könyv olyanoknak, akik éppen valamiféle lelki zsákutcában toporognak. Az ember fájdalmát tetőzi ilyenkor, hogy úgy érzi, mindenki elhagyja, sőt egyenesen menekülnek előle, mint a fertőző betegtől. Rohr viszont – és persze az igazi keresztény hagyomány – éppen ellenkezőleg tesz: mellénk áll, és kimondja, hogy a túlságosan magabiztosakkal szemben, a bajban levők a jövő reménységei, tőlük várható a valódi megoldás. (Lisztes Gábor)Letöltések Reménység a sötétben ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Reménység a sötétben ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  324
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  380 gr
  ISBN:
  9789638689504
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2005
  Árukód:
  2081661 / 1052645
  Fordító:


  TAGS:
  Online Reménység a sötétben ebook, könyvet Reménység a sötétben FB2, Download Reménység a sötétben PDF , Download Reménység a sötétben MOBI, Online Reménység a sötétben könyvet, ingyenes letöltések Reménység a sötétben IPhone, Online könyvet Reménység a sötétben PDF, ingyenes Reménység a sötétben DJVU, ingyenes letöltések Reménység a sötétben TXT, letöltések Reménység a sötétben RTF, Online Reménység a sötétben FB2 , e-könyvet Reménység a sötétben letöltések TXT, ingyenes Reménység a sötétben letöltések könyvet, e-könyvet Reménység a sötétben download MOBI, letöltések Reménység a sötétben IPad, olvas Reménység a sötétben MOBI, olvas Reménység a sötétben DOC, ingyenes Reménység a sötétben AWZ, Download e-könyvet Reménység a sötétben iPad , ingyenes Reménység a sötétben DJVU, Download Reménység a sötétben e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Reménység a sötétben DVD, olvas Reménység a sötétben TXT, Book Reménység a sötétben letöltések DJVU, Reménység a sötétben letöltések könyvet ingyenes, Reménység a sötétben letöltések könyvet pdf ingyenes, Reménység a sötétben pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Reménység a sötétben pdf ingyenes, Reménység a sötétben letöltések könyvet epub ingyenes, Reménység a sötétben ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply