Pólusváltás


A Könyv Magyarul!


Bob Frissell e könyvében alaposan beleássa magát néhány vitatott témába: a földi átalakulások, pólusváltások, a világunkat háttérből irányító titkos kormány, ufók, földön kívüli civilizációk, felemelkedett mesterek és a különféle tudatsíkok, dimenziók egymásra hatásának kérdéseibe. A tanítások széles skáláját vonultatja fel: Leonard Orr újjászületés vagy halhatatlanság tanától kezdve, a szakrális geometrián át, a MerKaBá-ig, a tér-idő öngenerált mágneses mezejéig. Különösen lebilincselők a Drunvalo Melchizedeket, a felemelkedett mester, Thoth-ot és a "világ igaz történelmét" érintő témák. A könyv az egész megértésének fontosságát hangsúlyozza, míg a szokványos hitet minden bizonnyal próbára teszi (talán meg is dönti). Amennyiben a szokásos válaszok többé nem szolgálnak magyarázattal az ön számára, és új lehetőségeket kíván felfedezni, ezt a könyvet el kell olvasnia!
Bolygónk történelmének és jövőjének éles elméjű, radikális nézőpontja. Mi mindnyájan itt vagyunk a kezdetek óta, és itt leszünk az idők végezetéig. Már birtokában vagyunk a könyvben megírtaknak, sőt még annál is többnek.

A modern lelki-szellemi gondolkodás e világhírű alapműve az angolon kívül megjelent eddig: arab, bolgár, francia, francia-kanadai, holland, hindi, görög, héber, lengyel, portugál, olasz, orosz, spanyol, német, svéd, japán és végre magyar nyelven is.
Letöltések Pólusváltás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Pólusváltás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  196
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  190 gr
  ISBN:
  9789638751492
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2008
  Árukód:
  2082197 / 1007896  TAGS:
  Online Pólusváltás ebook, könyvet Pólusváltás FB2, Download Pólusváltás PDF , Download Pólusváltás MOBI, Online Pólusváltás könyvet, ingyenes letöltések Pólusváltás IPhone, Online könyvet Pólusváltás PDF, ingyenes Pólusváltás DJVU, ingyenes letöltések Pólusváltás TXT, letöltések Pólusváltás RTF, Online Pólusváltás FB2 , e-könyvet Pólusváltás letöltések TXT, ingyenes Pólusváltás letöltések könyvet, e-könyvet Pólusváltás download MOBI, letöltések Pólusváltás IPad, olvas Pólusváltás MOBI, olvas Pólusváltás DOC, ingyenes Pólusváltás AWZ, Download e-könyvet Pólusváltás iPad , ingyenes Pólusváltás DJVU, Download Pólusváltás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Pólusváltás DVD, olvas Pólusváltás TXT, Book Pólusváltás letöltések DJVU, Pólusváltás letöltések könyvet ingyenes, Pólusváltás letöltések könyvet pdf ingyenes, Pólusváltás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Pólusváltás pdf ingyenes, Pólusváltás letöltések könyvet epub ingyenes, Pólusváltás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply