Nick és Tesla – Szuper kiborg kütyükesztyűje


A Könyv Magyarul!


VIGYÁZAT!
A könyvben egy villogó, szirénázó, hangrögzítésre is képes kütyükesztyűről olvashatsz, amelyet otthon te magad is elkészíthetsz!

Einstein ámokfutásba kezd! Darwin elveszíti a fejét!
A Félhold-öbölben található tudományos múzeumban teljes a felfordulás, mert a történelem legnagyobb tudósainak robotmásai mindent romba döntöttek. A 11 éves ikerpár, Nick és Tesla Holt – mellesleg amatőr feltalálók- próbálnak rájönni a káoszt kiváltó okokra, amelyben segítségükre lesz legutóbbi kreálmányuk, egy szuper kiborg kesztyű, amelyre mindenféle kütyüket csatlakoztatnak.

Kövesd őket nyomozásuk során, és aztán a könyvben található rajzos leírások alapján te is megalkothatod saját kütyükesztyűdet, amely egyszerre négy elképesztő funkcióval rendelkezik. LED jelzőlámpa és vészriasztó, de hangrögzítésre és titkos üzenetek leleplezésére is képes.
Letöltések Nick és Tesla – Szuper kiborg kütyükesztyűje ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Nick és Tesla – Szuper kiborg kütyükesztyűje ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  288
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  418 gr
  ISBN:
  9786155347139
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2710413 / 1171646
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Nick és Tesla – Szuper kiborg kütyükesztyűje ebook, könyvet Nick és Tesla – Szuper kiborg kütyükesztyűje FB2, Download Nick és Tesla – Szuper kiborg kütyükesztyűje PDF , Download Nick és Tesla – Szuper kiborg kütyükesztyűje MOBI, Online Nick és Tesla – Szuper kiborg kütyükesztyűje könyvet, ingyenes letöltések Nick és Tesla – Szuper kiborg kütyükesztyűje IPhone, Online könyvet Nick és Tesla – Szuper kiborg kütyükesztyűje PDF, ingyenes Nick és Tesla – Szuper kiborg kütyükesztyűje DJVU, ingyenes letöltések Nick és Tesla – Szuper kiborg kütyükesztyűje TXT, letöltések Nick és Tesla – Szuper kiborg kütyükesztyűje RTF, Online Nick és Tesla – Szuper kiborg kütyükesztyűje FB2 , e-könyvet Nick és Tesla – Szuper kiborg kütyükesztyűje letöltések TXT, ingyenes Nick és Tesla – Szuper kiborg kütyükesztyűje letöltések könyvet, e-könyvet Nick és Tesla – Szuper kiborg kütyükesztyűje download MOBI, letöltések Nick és Tesla – Szuper kiborg kütyükesztyűje IPad, olvas Nick és Tesla – Szuper kiborg kütyükesztyűje MOBI, olvas Nick és Tesla – Szuper kiborg kütyükesztyűje DOC, ingyenes Nick és Tesla – Szuper kiborg kütyükesztyűje AWZ, Download e-könyvet Nick és Tesla – Szuper kiborg kütyükesztyűje iPad , ingyenes Nick és Tesla – Szuper kiborg kütyükesztyűje DJVU, Download Nick és Tesla – Szuper kiborg kütyükesztyűje e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Nick és Tesla – Szuper kiborg kütyükesztyűje DVD, olvas Nick és Tesla – Szuper kiborg kütyükesztyűje TXT, Book Nick és Tesla – Szuper kiborg kütyükesztyűje letöltések DJVU, Nick és Tesla – Szuper kiborg kütyükesztyűje letöltések könyvet ingyenes, Nick és Tesla – Szuper kiborg kütyükesztyűje letöltések könyvet pdf ingyenes, Nick és Tesla – Szuper kiborg kütyükesztyűje pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Nick és Tesla – Szuper kiborg kütyükesztyűje pdf ingyenes, Nick és Tesla – Szuper kiborg kütyükesztyűje letöltések könyvet epub ingyenes, Nick és Tesla – Szuper kiborg kütyükesztyűje ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply