Megszólal a csend


A Könyv Magyarul!


Az ebben a karcsú kötetben foglalt gondolatok olyan személytől származnak, aki egy karthauzi kolostor csendjében már eljutott a spirituális magasságok csúcsára, és szüntelenül ott is tartózkodott. Kevés lélek van, aki már ebben az életben ilyen tökéletességre jutott; nem olyan kevés azonban az olyan lélek, aki buzgón törekszik erre a magasságra. Az alább következő gondolatokat elsősorban az ő érdekükben őrizték meg és gyűjtötték össze: hogy bátorítsák és támogassák őket a csúcs elérésében. [] Maga a szerző is készséggel elismerné, hogy minden bizonnyal nem az gyakorol majd hatást más lelkekre, amit elmondanak, hanem az, amit nem mondanak ki; a ki nem mondott tartalom hat majd azokra a lelkekre, akik a szerzőhöz hasonlóan arra az egységre törekednek Istennel, amely nem a karthauziak vagy más szerzetesek kiváltsága, hanem minden embernek célja.Letöltések Megszólal a csend ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Megszólal a csend ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  176
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  236 gr
  ISBN:
  9789639718623
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2465467 / 1094843
  Fordító:


  TAGS:
  Online Megszólal a csend ebook, könyvet Megszólal a csend FB2, Download Megszólal a csend PDF , Download Megszólal a csend MOBI, Online Megszólal a csend könyvet, ingyenes letöltések Megszólal a csend IPhone, Online könyvet Megszólal a csend PDF, ingyenes Megszólal a csend DJVU, ingyenes letöltések Megszólal a csend TXT, letöltések Megszólal a csend RTF, Online Megszólal a csend FB2 , e-könyvet Megszólal a csend letöltések TXT, ingyenes Megszólal a csend letöltések könyvet, e-könyvet Megszólal a csend download MOBI, letöltések Megszólal a csend IPad, olvas Megszólal a csend MOBI, olvas Megszólal a csend DOC, ingyenes Megszólal a csend AWZ, Download e-könyvet Megszólal a csend iPad , ingyenes Megszólal a csend DJVU, Download Megszólal a csend e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Megszólal a csend DVD, olvas Megszólal a csend TXT, Book Megszólal a csend letöltések DJVU, Megszólal a csend letöltések könyvet ingyenes, Megszólal a csend letöltések könyvet pdf ingyenes, Megszólal a csend pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Megszólal a csend pdf ingyenes, Megszólal a csend letöltések könyvet epub ingyenes, Megszólal a csend ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply