Leonardo a reneszánsz ember


A Könyv Magyarul!


Képzőművész, feltaláló, mérnök, építész, gondolkodó, író – Leonardót kiterjedt és mély érdeklődése a reneszánsz kor páratlan emberévé avatta. Szinte mindenbe belekóstolt – legyen az szobrászat, építészet, várostervezés, anatómiai stúdiumok, természettudományos vizsgálatok, a repülés rejtélye, műszaki találmányok. Sok kortársa elítélte, amiért szétforgácsolta tehetségét. Viszonylag későn, a XX. században ismerték csak el kiemelkedő zsenijének teljes spektrumát, amikor egymás után kerültek napvilágra jegyzetfüzetei, rajzai és anatómiai tanulmányai.E szépen illusztrált album bemutatja, hogyan győzedelmeskedett Leonardo természetes zsenialitása a néhol kissé hiányos iskolázottsága felett. Az egyedülálló tehetségét kápráztatóan sok területen alkalmazó művészt végigkísérhetjük azon az úton, mely szemléletesen támasztja alá azt az állítást, miszerint ő volt “az újkor igazi atyja”.Letöltések Leonardo a reneszánsz ember ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Leonardo a reneszánsz ember ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  192
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  1470 gr
  ISBN:
  9789633369081
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2002
  Árukód:
  2107457 / 1016684
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Leonardo a reneszánsz ember ebook, könyvet Leonardo a reneszánsz ember FB2, Download Leonardo a reneszánsz ember PDF , Download Leonardo a reneszánsz ember MOBI, Online Leonardo a reneszánsz ember könyvet, ingyenes letöltések Leonardo a reneszánsz ember IPhone, Online könyvet Leonardo a reneszánsz ember PDF, ingyenes Leonardo a reneszánsz ember DJVU, ingyenes letöltések Leonardo a reneszánsz ember TXT, letöltések Leonardo a reneszánsz ember RTF, Online Leonardo a reneszánsz ember FB2 , e-könyvet Leonardo a reneszánsz ember letöltések TXT, ingyenes Leonardo a reneszánsz ember letöltések könyvet, e-könyvet Leonardo a reneszánsz ember download MOBI, letöltések Leonardo a reneszánsz ember IPad, olvas Leonardo a reneszánsz ember MOBI, olvas Leonardo a reneszánsz ember DOC, ingyenes Leonardo a reneszánsz ember AWZ, Download e-könyvet Leonardo a reneszánsz ember iPad , ingyenes Leonardo a reneszánsz ember DJVU, Download Leonardo a reneszánsz ember e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Leonardo a reneszánsz ember DVD, olvas Leonardo a reneszánsz ember TXT, Book Leonardo a reneszánsz ember letöltések DJVU, Leonardo a reneszánsz ember letöltések könyvet ingyenes, Leonardo a reneszánsz ember letöltések könyvet pdf ingyenes, Leonardo a reneszánsz ember pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Leonardo a reneszánsz ember pdf ingyenes, Leonardo a reneszánsz ember letöltések könyvet epub ingyenes, Leonardo a reneszánsz ember ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply