Ki mondta, hogy jó volt


A Könyv Magyarul!


Kiss László új könyve a gyermekkor rég nem látott tájaira hív, egy vidéki kisváros majdnem elfeledett világába, egy korba, melyben a lét még belefeledkezést jelentett, ha nem is feltétlen könnyűséget, de magától értetődő otthonosságot. Menteni igyekszik, ami menthető ebből a visszahozhatatlan derengésből, a dolgokhoz fűződő pótolhatatlan közelségből, ami egykor világteremtővé tehetett egy tóparti horgászatot vagy egy gombfocimeccset. Az emlékezés létrehoz egy valóságos, mégis sosem volt világot, a meghiúsult vágyak mindenki számára ismerősnek tetsző helyszínét, az elveszett biztonságét, melynek díszletéül ezúttal a rendszerváltás körüli évek szolgálnak: egy kor a felnőtté válás nehézsége mellett a ránk szakadt szabadsággal is kezdeni kellett valamit. A végeredmény hol nosztalgikusan szép, hol feledhetetlenül vicces, de mindenekelőtt mélyen emberi.
Herczeg Ákos

Kiss László 1976-ban született Gyulán. Gimnáziumi tanár, a Bárka folyóirat szerkesztője. Ez az ötödik kötete.
Letöltések Ki mondta, hogy jó volt ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ki mondta, hogy jó volt ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  180
  Borító:
  KARTONÁLT
  Súly:
  212 gr
  ISBN:
  9789637043758
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2653330 / 1152898
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Ki mondta, hogy jó volt ebook, könyvet Ki mondta, hogy jó volt FB2, Download Ki mondta, hogy jó volt PDF , Download Ki mondta, hogy jó volt MOBI, Online Ki mondta, hogy jó volt könyvet, ingyenes letöltések Ki mondta, hogy jó volt IPhone, Online könyvet Ki mondta, hogy jó volt PDF, ingyenes Ki mondta, hogy jó volt DJVU, ingyenes letöltések Ki mondta, hogy jó volt TXT, letöltések Ki mondta, hogy jó volt RTF, Online Ki mondta, hogy jó volt FB2 , e-könyvet Ki mondta, hogy jó volt letöltések TXT, ingyenes Ki mondta, hogy jó volt letöltések könyvet, e-könyvet Ki mondta, hogy jó volt download MOBI, letöltések Ki mondta, hogy jó volt IPad, olvas Ki mondta, hogy jó volt MOBI, olvas Ki mondta, hogy jó volt DOC, ingyenes Ki mondta, hogy jó volt AWZ, Download e-könyvet Ki mondta, hogy jó volt iPad , ingyenes Ki mondta, hogy jó volt DJVU, Download Ki mondta, hogy jó volt e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ki mondta, hogy jó volt DVD, olvas Ki mondta, hogy jó volt TXT, Book Ki mondta, hogy jó volt letöltések DJVU, Ki mondta, hogy jó volt letöltések könyvet ingyenes, Ki mondta, hogy jó volt letöltések könyvet pdf ingyenes, Ki mondta, hogy jó volt pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ki mondta, hogy jó volt pdf ingyenes, Ki mondta, hogy jó volt letöltések könyvet epub ingyenes, Ki mondta, hogy jó volt ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply