Jogtudorka könyve


A Könyv Magyarul!


Ez a könyv a felnőtt lelkében egész életén át megőrzött egykori gyermek csodálatos mesevilága megjelenítésével, Jogtudorka kedves alakja segítségével mutatja be a felnőtt ember életének igazi értékrendjét, örömét, bánatát, sikereit és kudarcait, kétkedéseit, szorongását és megnyugvását, a tudást, a fejlődést.
A könyv nagy jogászszakmai erénye, hogy szerzője a különböző jogi fogalmakat – a jogalkotást, a jogalkalmazást, az állam szerveit, a különböző szintű bíróságokat, a jogszabályok hierarchiáját, a társadalmi-gazdasági élet résztvevőit, a különböző jogalkalmazókat – szakszerűen, de nem jogi szaknyelven, hanem hétköznapi szavakkal pontosan meghatározza, és a Jogos mutatóban ezeket meg is jelöli.
Jó szívvel és örömmel ajánlom ezt a mese- és valóságkönyvet felnőtteknek és gyerekeknek, ami az igazsághoz vezető úton mindenkinek segítséget nyújt.
Dr. Gabányi Józsefné, a Legfelsőbb Bíróság tanácselnökeLetöltések Jogtudorka könyve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Jogtudorka könyve ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  158
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  304 gr
  ISBN:
  9789633468456
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2008
  Árukód:
  2198089 / 1050957
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Jogtudorka könyve ebook, könyvet Jogtudorka könyve FB2, Download Jogtudorka könyve PDF , Download Jogtudorka könyve MOBI, Online Jogtudorka könyve könyvet, ingyenes letöltések Jogtudorka könyve IPhone, Online könyvet Jogtudorka könyve PDF, ingyenes Jogtudorka könyve DJVU, ingyenes letöltések Jogtudorka könyve TXT, letöltések Jogtudorka könyve RTF, Online Jogtudorka könyve FB2 , e-könyvet Jogtudorka könyve letöltések TXT, ingyenes Jogtudorka könyve letöltések könyvet, e-könyvet Jogtudorka könyve download MOBI, letöltések Jogtudorka könyve IPad, olvas Jogtudorka könyve MOBI, olvas Jogtudorka könyve DOC, ingyenes Jogtudorka könyve AWZ, Download e-könyvet Jogtudorka könyve iPad , ingyenes Jogtudorka könyve DJVU, Download Jogtudorka könyve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Jogtudorka könyve DVD, olvas Jogtudorka könyve TXT, Book Jogtudorka könyve letöltések DJVU, Jogtudorka könyve letöltések könyvet ingyenes, Jogtudorka könyve letöltések könyvet pdf ingyenes, Jogtudorka könyve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Jogtudorka könyve pdf ingyenes, Jogtudorka könyve letöltések könyvet epub ingyenes, Jogtudorka könyve ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply