Innen és túl – 77 idézet ballagóknak


A Könyv Magyarul!


Az Üveghegy Kiadó Innen és túl című zsebkönyve 77 idézetet tartalmaz ballagó diákok számára. Klasszikus és kortárs, magyar és külföldi szerzők ritkán idézett szemelvényei mellett dalszöveg- és filmrészletek szeretnék megszólítani a 21. század fiataljait. A válogatás célja humorral, könnyed formában szólni az élet dolgairól: szerelemről, barátságról, tanulásról, munkáról… Az idézetek a könyvben összekapcsolódnak, párbeszédre lépnek egymással – továbbgondolásra, véleményalkotásra ösztönözve az olvasót. A 77 idézetet hét üres lap követi. Ezek a lapok a tulajdonos, az osztálytársak és a tanárok gondolatait várják.Letöltések Innen és túl – 77 idézet ballagóknak ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Innen és túl – 77 idézet ballagóknak ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  56
  Borító:
  KARTONÁLT
  Súly:
  52 gr
  ISBN:
  9786155359200
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2699791 / 1166170  TAGS:
  Online Innen és túl – 77 idézet ballagóknak ebook, könyvet Innen és túl – 77 idézet ballagóknak FB2, Download Innen és túl – 77 idézet ballagóknak PDF , Download Innen és túl – 77 idézet ballagóknak MOBI, Online Innen és túl – 77 idézet ballagóknak könyvet, ingyenes letöltések Innen és túl – 77 idézet ballagóknak IPhone, Online könyvet Innen és túl – 77 idézet ballagóknak PDF, ingyenes Innen és túl – 77 idézet ballagóknak DJVU, ingyenes letöltések Innen és túl – 77 idézet ballagóknak TXT, letöltések Innen és túl – 77 idézet ballagóknak RTF, Online Innen és túl – 77 idézet ballagóknak FB2 , e-könyvet Innen és túl – 77 idézet ballagóknak letöltések TXT, ingyenes Innen és túl – 77 idézet ballagóknak letöltések könyvet, e-könyvet Innen és túl – 77 idézet ballagóknak download MOBI, letöltések Innen és túl – 77 idézet ballagóknak IPad, olvas Innen és túl – 77 idézet ballagóknak MOBI, olvas Innen és túl – 77 idézet ballagóknak DOC, ingyenes Innen és túl – 77 idézet ballagóknak AWZ, Download e-könyvet Innen és túl – 77 idézet ballagóknak iPad , ingyenes Innen és túl – 77 idézet ballagóknak DJVU, Download Innen és túl – 77 idézet ballagóknak e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Innen és túl – 77 idézet ballagóknak DVD, olvas Innen és túl – 77 idézet ballagóknak TXT, Book Innen és túl – 77 idézet ballagóknak letöltések DJVU, Innen és túl – 77 idézet ballagóknak letöltések könyvet ingyenes, Innen és túl – 77 idézet ballagóknak letöltések könyvet pdf ingyenes, Innen és túl – 77 idézet ballagóknak pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Innen és túl – 77 idézet ballagóknak pdf ingyenes, Innen és túl – 77 idézet ballagóknak letöltések könyvet epub ingyenes, Innen és túl – 77 idézet ballagóknak ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply