Ha fáj a fog!


A Könyv Magyarul!


A statisztikák szerint sajnos kevesen vannak akik – kisebb-nagyobb szenvedéseikre emlékezve – ne tudnák befejezni a könyv címében megkezdett gondolatot.
A Magyar Biológiai Fogorvosok Társaságának nyilvántartása szerint, szerencsére egyre több olyan orvos van aki betegeinek kisebb-nagyobb szenvedéseit látva fogékony az új eljárásokra, módszerekre.
E két csoportnak íródott ez a könyv.
Ajánlom a volt, a jelenlegi és az eljövendő betegeknek, akiknek joguk megismerni a latin kifejezések tartalmát, a szájüregben, a fogakban és a fogak körül lezajló folyamatok mibenlétét, azok közvetlen és közvetett következményeit és hatásait. Tisztába jöhetnek az utóbbi évekig a szakmai körök előtt is ismeretlen terápiás eljárásokkal és a fogak, valamint a szervezet távolabbi részeinek kölcsönhatásával. Ez a kézikönyv partnernek tekinti, és gyakorlati tanácsokkal látja el a laikus olvasót, az orvos prevención alapuló munkájának hathatós támogatásában.
Ajánlom továbbá azoknak a fogorvosoknak, akik a tradicionális kezelési eljárásokon túl fogékonyak a komplementer medicina tárgykörébe sorolható újszerű eljárásokra, igényük van a biológiai fogászat alapjainak megismerésére. Akik egy beteg, "javításra", kezelésre váró fogában nem egy munkatárgyat látnak, hanem tudomásul veszik, "hogy minden fog végén egy ember lóg".
A szerző, aki a biológiai fogorvoslás honoris causa címzetes vizsgáztató tanára, az új fogalmak megismertetését, az alapelvek közérthető bemutatását tűzte ki célul, tegyük hozzá sikerrel.
És még egy csoportnak ajánlom ezt a kézikönyvet, az önmagával törődő intelligens olvasónak, aki még nem élte át a fogfájás gyötrelmeit és amennyire rajta múlik, nem is akarja megismerni az érzést; ha fáj a fog!Letöltések Ha fáj a fog! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ha fáj a fog! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  150
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  220 gr
  ISBN:
  9789630385190
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  1999
  Árukód:
  2090396 / 1066434
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Ha fáj a fog! ebook, könyvet Ha fáj a fog! FB2, Download Ha fáj a fog! PDF , Download Ha fáj a fog! MOBI, Online Ha fáj a fog! könyvet, ingyenes letöltések Ha fáj a fog! IPhone, Online könyvet Ha fáj a fog! PDF, ingyenes Ha fáj a fog! DJVU, ingyenes letöltések Ha fáj a fog! TXT, letöltések Ha fáj a fog! RTF, Online Ha fáj a fog! FB2 , e-könyvet Ha fáj a fog! letöltések TXT, ingyenes Ha fáj a fog! letöltések könyvet, e-könyvet Ha fáj a fog! download MOBI, letöltések Ha fáj a fog! IPad, olvas Ha fáj a fog! MOBI, olvas Ha fáj a fog! DOC, ingyenes Ha fáj a fog! AWZ, Download e-könyvet Ha fáj a fog! iPad , ingyenes Ha fáj a fog! DJVU, Download Ha fáj a fog! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ha fáj a fog! DVD, olvas Ha fáj a fog! TXT, Book Ha fáj a fog! letöltések DJVU, Ha fáj a fog! letöltések könyvet ingyenes, Ha fáj a fog! letöltések könyvet pdf ingyenes, Ha fáj a fog! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ha fáj a fog! pdf ingyenes, Ha fáj a fog! letöltések könyvet epub ingyenes, Ha fáj a fog! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply