Függőhidak


A Könyv Magyarul!


Baka L. Patrik (1991, Brünn) író, a Selye János Egyetemen doktorandusza. Disszertációs témája a magyar alternatív történelmi regény, de foglalkozik az irányzat külföldi alkotásaival, a steampunk szubzsánerrel és a spekulatív fikció egyéb irányzataival is. Szak- és szépirodalmi publikációi az Opusban, a Praeben, a Partitúrában, az Iskolakultúrában, az Eruditio-Educatioban, a Fórum Társadalomtudományi Szemlében, a Galaktikában, a Kalligramban, a Palócföldben és a Szőrös Kőben jelentek meg. Önálló kötetei: Az Égiek legendája (regény; AB-ART, 2007), Vérbókok (elbeszélések; Szlovákiai Magyar Írók Társasága, 2015). Révkomáromban és Százdon él.
"Függőhidakat ősidők óta építenek. A legkorábbiak a trópusi övezet magashegységeiben, a Himalájában és az Andokban kötötték össze a vidék addig áthidalhatatlannak tűnő pontjait… A Függőhidak alapgondolata ugyanez: olykor messzebbi, máskor közelebbi pontokat kapcsolni egybe. Ez a szándék érthető a kötetbe került szövegek típusainak áthidalására is, hiszen a spekulatív fikció egyes alkotásait elemző és ütköztető tanulmányoktól a tankönyvfejezetig, recenziókig terjed a skála. De egymásra kapcsolódnak a könyvben az egyes tudományterületek is, a pedagógia, a technológiatörténet, a történettudomány, a különböző természettudományi ágak, sőt esetenként még a teológia is, ahogy egymásból bomlanak ki, vagy egymásba hajlanak a különböző irodalmak és kánonjaik …, s persze összefonódnak a spekulatív fikció egyes irányzatai, zsánerei is. A különböző magyar oktatási trendek és módosulások apropóján így jutunk el a populáris irodalom és a steampunk irodalomtanításunkba való lehetséges integrálásáig, majd a múltrengető "mi lett volna, ha … ?" kérdésből kibomló allohistorizmust követően a különböző mitológiákat és univerzumokat egybefonó fantasyk, s a mai természettudományos ismereteket korrekt módon felpörgető sci-fik révén a test határainak feszegetése és lehetséges kiterjesztése iránt sem maradunk érzéketlenek." (Baka L. Patrik)Letöltések Függőhidak ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Függőhidak ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  200
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT
  Súly:
  200 gr
  ISBN:
  9788089734160
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2697833 / 1164977
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Függőhidak ebook, könyvet Függőhidak FB2, Download Függőhidak PDF , Download Függőhidak MOBI, Online Függőhidak könyvet, ingyenes letöltések Függőhidak IPhone, Online könyvet Függőhidak PDF, ingyenes Függőhidak DJVU, ingyenes letöltések Függőhidak TXT, letöltések Függőhidak RTF, Online Függőhidak FB2 , e-könyvet Függőhidak letöltések TXT, ingyenes Függőhidak letöltések könyvet, e-könyvet Függőhidak download MOBI, letöltések Függőhidak IPad, olvas Függőhidak MOBI, olvas Függőhidak DOC, ingyenes Függőhidak AWZ, Download e-könyvet Függőhidak iPad , ingyenes Függőhidak DJVU, Download Függőhidak e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Függőhidak DVD, olvas Függőhidak TXT, Book Függőhidak letöltések DJVU, Függőhidak letöltések könyvet ingyenes, Függőhidak letöltések könyvet pdf ingyenes, Függőhidak pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Függőhidak pdf ingyenes, Függőhidak letöltések könyvet epub ingyenes, Függőhidak ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply