Európa Atlantisza


A Könyv Magyarul!


Az Európa Atlantisza cím azt hangsúlyozza, hogy az öreg kontinens első palotái az Égei-tenger szigetein épültek a bronzkor hajnalán. Az ismeretlen föld kutatásában Móczár nem azt feszegeti, hogy a minósziak voltak-e az atlantisziak, hanem azt, hogy a krétaiak szellemi, gazdasági, művészeti és társadalmi eredményei jóval meghaladták Platónnak Atlantiszról alkotott nézeteit. A világűrből készített NASA-felvételeken, valamint a Chain amerikai kutatóhajó szeizmikus mérésein jól meghatározható az elsüllyedt sziget, Théra egykori partvonulata. A szerző kutatómunkája a mítosz és valóság határán mozog, és szenzációs felfedezést tesz: Atlantisz időkapszuláját nem a sziget központjában, hanem annak déli partján vélte megtalálni. Az egyik legfontosabb érve: ha a Platón által említett Központ a mai kalderán belül lett volna, akkor Akrotiri kikötővárosát miért éppen a déli parton építették fel? A másik: ha Atlantisz a görög földtől több ezer kilométerre, az Atlanti-óceánban lett volna – ahogy azt Platón és napjainkban többen is feltételezik –, akkor ugyan mit kerestek ott a görög istenek? Ilyen alapon az egyiptomiaknak, vikingeknek vagy a perzsáknak is görög isteneket kellett volna tisztelniük. A minószi civilizáció központi szigete Kréta, kereskedelmi központja az ősi Théra, a mai Szantorini lehetett. A bronzkori Akrotiri napjainkban is ezrével ontja a régészeti tárgyakat, amelyeknek legtöbbje fejlettebb és esztétikusabb volt, mint a kortárs civilizációk bármelyike. A könyvben szerencsésen ötvöződik a tudományos munka a szerző saját készítésű fotóival, amelyek szinte vezérfonalként vezetik az Olvasót a könyv olvasásakor.Letöltések Európa Atlantisza ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Európa Atlantisza ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  482
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  2020 gr
  ISBN:
  9789630664844
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2009
  Árukód:
  2209057 / 1065159
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Európa Atlantisza ebook, könyvet Európa Atlantisza FB2, Download Európa Atlantisza PDF , Download Európa Atlantisza MOBI, Online Európa Atlantisza könyvet, ingyenes letöltések Európa Atlantisza IPhone, Online könyvet Európa Atlantisza PDF, ingyenes Európa Atlantisza DJVU, ingyenes letöltések Európa Atlantisza TXT, letöltések Európa Atlantisza RTF, Online Európa Atlantisza FB2 , e-könyvet Európa Atlantisza letöltések TXT, ingyenes Európa Atlantisza letöltések könyvet, e-könyvet Európa Atlantisza download MOBI, letöltések Európa Atlantisza IPad, olvas Európa Atlantisza MOBI, olvas Európa Atlantisza DOC, ingyenes Európa Atlantisza AWZ, Download e-könyvet Európa Atlantisza iPad , ingyenes Európa Atlantisza DJVU, Download Európa Atlantisza e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Európa Atlantisza DVD, olvas Európa Atlantisza TXT, Book Európa Atlantisza letöltések DJVU, Európa Atlantisza letöltések könyvet ingyenes, Európa Atlantisza letöltések könyvet pdf ingyenes, Európa Atlantisza pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Európa Atlantisza pdf ingyenes, Európa Atlantisza letöltések könyvet epub ingyenes, Európa Atlantisza ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply