Érteni és elengedni -CD melléklettel


A Könyv Magyarul!


Sorozatunk Popper Péter gondolatait próbálja egy-egy téma köré csoportosítani.
Ez a kötet a felnőtté válásról, gyerekkori agresszióról és a lelki egészségről szól. Alapjául azon előadások szolgáltak, melyeket szerte az országban tartott. Rávilágít a felnőtté válás nehézségeire és arra, milyen fontos felnőtté válásunk mérföldköveit figyelemmel kísérni. Miként válhatunk felnőtté, önmagunkért és másokért felelős emberré? Van rá megoldás, csak élnünk kell vele. Az agresszió egyre erőteljesebben meghatározza életünket. Mik az agressziót kiváltó tényezők? Mi a felelőssége a szülőnek és a pedagógusnak? Melyek a lelki egészség kritériumai? Van-e lelkileg száz százalékosan egészséges ember?
A könyv igen komoly témákat feszeget, de az anekdoták és a humor nem maradnak el. Különlegessége a könyvnek a szerző hangjával megszólaló válogatás a CD mellékleten.Letöltések Érteni és elengedni -CD melléklettel ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Érteni és elengedni -CD melléklettel ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  199
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  310 gr
  ISBN:
  9789632482231
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2603730 / 1145247
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Érteni és elengedni -CD melléklettel ebook, könyvet Érteni és elengedni -CD melléklettel FB2, Download Érteni és elengedni -CD melléklettel PDF , Download Érteni és elengedni -CD melléklettel MOBI, Online Érteni és elengedni -CD melléklettel könyvet, ingyenes letöltések Érteni és elengedni -CD melléklettel IPhone, Online könyvet Érteni és elengedni -CD melléklettel PDF, ingyenes Érteni és elengedni -CD melléklettel DJVU, ingyenes letöltések Érteni és elengedni -CD melléklettel TXT, letöltések Érteni és elengedni -CD melléklettel RTF, Online Érteni és elengedni -CD melléklettel FB2 , e-könyvet Érteni és elengedni -CD melléklettel letöltések TXT, ingyenes Érteni és elengedni -CD melléklettel letöltések könyvet, e-könyvet Érteni és elengedni -CD melléklettel download MOBI, letöltések Érteni és elengedni -CD melléklettel IPad, olvas Érteni és elengedni -CD melléklettel MOBI, olvas Érteni és elengedni -CD melléklettel DOC, ingyenes Érteni és elengedni -CD melléklettel AWZ, Download e-könyvet Érteni és elengedni -CD melléklettel iPad , ingyenes Érteni és elengedni -CD melléklettel DJVU, Download Érteni és elengedni -CD melléklettel e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Érteni és elengedni -CD melléklettel DVD, olvas Érteni és elengedni -CD melléklettel TXT, Book Érteni és elengedni -CD melléklettel letöltések DJVU, Érteni és elengedni -CD melléklettel letöltések könyvet ingyenes, Érteni és elengedni -CD melléklettel letöltések könyvet pdf ingyenes, Érteni és elengedni -CD melléklettel pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Érteni és elengedni -CD melléklettel pdf ingyenes, Érteni és elengedni -CD melléklettel letöltések könyvet epub ingyenes, Érteni és elengedni -CD melléklettel ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply