Edzéstudomány


A Könyv Magyarul!


A kötet a sportbeli felkészüléssel és a testi-lelki egészség érdekében végzett edzéssel foglalkozik. Az Edzéstudomány cím azt hivatott jelezni, hogy a korszerű gyakorlati tapasztalatok mellett e tárgykörben is egyre nagyobb teret hódítanak a tudományos kutatási eredmények. Szerkezete több területen is eltér a korábbi edzésmódszertani szakkönyvekétől. Egyrészt két, célját tekintve egymástól elkülönülő, nagy fejezetre (A versenysportbeli felkészülés, A rekreációs edzés) oszlik. Másrészt a versenysporttal foglalkozó fejezetben a kiválasztásnak, a tehetséggondozásnak, az utánpótlásedzésnek és teljesítményfejlődésnek a megszokottnál nagyobb, a sikerben betöltött szerepével arányosabb teret szentel. Külön felhívja a ­figyelmet az új eredményekre, mint a felkészülés alapelveinek és az alkalmazkodás törvényszerűségeinek bővülésére, továbbá az erő, gyorsaság és hajlékonyság fejlesztési módszereinek sokrétűbbé válására. A könyvet testnevelő tanároknak, edzőknek és rekreációs szakembereknek, illetve ezen tudományterületek oktatóinak és hallgatóinak ajánljuk elsősorban.Letöltések Edzéstudomány ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Edzéstudomány ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  528
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  Súly:
  650 gr
  ISBN:
  9786155376887
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2692867 / 1162674
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Edzéstudomány ebook, könyvet Edzéstudomány FB2, Download Edzéstudomány PDF , Download Edzéstudomány MOBI, Online Edzéstudomány könyvet, ingyenes letöltések Edzéstudomány IPhone, Online könyvet Edzéstudomány PDF, ingyenes Edzéstudomány DJVU, ingyenes letöltések Edzéstudomány TXT, letöltések Edzéstudomány RTF, Online Edzéstudomány FB2 , e-könyvet Edzéstudomány letöltések TXT, ingyenes Edzéstudomány letöltések könyvet, e-könyvet Edzéstudomány download MOBI, letöltések Edzéstudomány IPad, olvas Edzéstudomány MOBI, olvas Edzéstudomány DOC, ingyenes Edzéstudomány AWZ, Download e-könyvet Edzéstudomány iPad , ingyenes Edzéstudomány DJVU, Download Edzéstudomány e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Edzéstudomány DVD, olvas Edzéstudomány TXT, Book Edzéstudomány letöltések DJVU, Edzéstudomány letöltések könyvet ingyenes, Edzéstudomány letöltések könyvet pdf ingyenes, Edzéstudomány pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Edzéstudomány pdf ingyenes, Edzéstudomány letöltések könyvet epub ingyenes, Edzéstudomány ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply