Az üzleti siker 100 vastörvénye


A Könyv Magyarul!


A szerző szerint 100 törvény áll minden üzletember és minden – kicsi vagy nagy – vállalkozás sikere mögött. Mindenhol és mindenki számára működnek, gyakorlatilag kivétel nélkül.

Tracy a 100 törvényt 8 nagy kategóriára osztja fel:
Magánélet, Siker, Üzlet, Vezetés, Pénz, Eladás, Tárgyalás és Időgazdálkodás. A kategóriák mindegyikénél részletezi azokat a konkrét törvényeket, amelyek meghatározók az adott témakörben, de ez még nem minden!
-Elmondja, mi a törvények forrása: tudomány, természet, filozófia vagy a józan ész;
-Az életből vett példákat ad arra, hogyan működnek a törvények a való világban;
-Bemutatja, miként tudod alkalmazni a törvényeket a munkádban és a magánéletedben;
-Célirányos kérdéseket, praktikus tennivalókat és gyakorlatokat ad, hogy a lehető legkönnyebben beépítsd az adott törvényt a saját életedbe.

Ezek az alapelvek most először jelennek meg egy kötetbe foglalva
Bárki alkalmazhatja őket!
Letöltések Az üzleti siker 100 vastörvénye ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az üzleti siker 100 vastörvénye ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  334
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  396 gr
  ISBN:
  9786155030697
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2698611 / 1165495
  Fordító:


  TAGS:
  Online Az üzleti siker 100 vastörvénye ebook, könyvet Az üzleti siker 100 vastörvénye FB2, Download Az üzleti siker 100 vastörvénye PDF , Download Az üzleti siker 100 vastörvénye MOBI, Online Az üzleti siker 100 vastörvénye könyvet, ingyenes letöltések Az üzleti siker 100 vastörvénye IPhone, Online könyvet Az üzleti siker 100 vastörvénye PDF, ingyenes Az üzleti siker 100 vastörvénye DJVU, ingyenes letöltések Az üzleti siker 100 vastörvénye TXT, letöltések Az üzleti siker 100 vastörvénye RTF, Online Az üzleti siker 100 vastörvénye FB2 , e-könyvet Az üzleti siker 100 vastörvénye letöltések TXT, ingyenes Az üzleti siker 100 vastörvénye letöltések könyvet, e-könyvet Az üzleti siker 100 vastörvénye download MOBI, letöltések Az üzleti siker 100 vastörvénye IPad, olvas Az üzleti siker 100 vastörvénye MOBI, olvas Az üzleti siker 100 vastörvénye DOC, ingyenes Az üzleti siker 100 vastörvénye AWZ, Download e-könyvet Az üzleti siker 100 vastörvénye iPad , ingyenes Az üzleti siker 100 vastörvénye DJVU, Download Az üzleti siker 100 vastörvénye e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az üzleti siker 100 vastörvénye DVD, olvas Az üzleti siker 100 vastörvénye TXT, Book Az üzleti siker 100 vastörvénye letöltések DJVU, Az üzleti siker 100 vastörvénye letöltések könyvet ingyenes, Az üzleti siker 100 vastörvénye letöltések könyvet pdf ingyenes, Az üzleti siker 100 vastörvénye pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az üzleti siker 100 vastörvénye pdf ingyenes, Az üzleti siker 100 vastörvénye letöltések könyvet epub ingyenes, Az üzleti siker 100 vastörvénye ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply