Az idősgondozás kézikönyve


A Könyv Magyarul!


Az immár éves rendszerességgel megjelenő, idősgondozásról szóló kézikönyv harmadik, új kötetét tarthatja kezében a tisztelt Olvasó. E könyv ismételten kettős célt szolgál: egyrészt a téma sok területét felölelő szakmai cikkeket tartalmaz, másrészt egybegyűjtve, rendszerbe foglalva közli az ország összes, időseket ellátó egészségügyi és szociális intézményének adatait, elérhetőségeit. A szakmai dolgozatok részben orvosi-egészségügyi témájúak, részben szociális kérdésekkel foglalkoznak. Az előző kötetek anyagának összeállítása során is ezt a szerkezetet követtük, de minden kézikönyvben más-más szerzők más-más témákkal szerepelnek.
Ebben a kötetben a kiadó által 2011 tavaszán szervezett tudományos konferencia előadásainak kibővített anyagát publikáljuk. A konferencia az egészséges öregedés és az öregkori patológia találkozási pontjainak kérdéskörét célozta meg. Az előadások – és így a dolgozatok – szerzői az orvosi és a szociális ellátás különböző területeinek kiemelkedő képviselői. Széles ismeretanyagot tárnak az Olvasó elé, s értékes információkat, gondolatokat nyújtanak mindenki számára, aki idősekkel foglalkozik – ideértve a laikus olvasókat is.
Az időseket ellátó-gondozó intézmények adatait is tartalmazó kiadvány mind a szociális, mind az egészségügyi szakma számára kézikönyvként szolgálhat a mindennapi munkához. Egyúttal az ellátásra szoruló idősek otthoni ápolásának, gondozásának problémáival küzdő családok, hozzátartozók számára is hasznos ismereteket nyújt, s kiindulási pontot jelenthet az idős hozzátartozó otthoni vagy intézményi ellátásához.Letöltések Az idősgondozás kézikönyve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az idősgondozás kézikönyve ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  500
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  540 gr
  ISBN:
  9789630827874
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2226701 / 1081119  TAGS:
  Online Az idősgondozás kézikönyve ebook, könyvet Az idősgondozás kézikönyve FB2, Download Az idősgondozás kézikönyve PDF , Download Az idősgondozás kézikönyve MOBI, Online Az idősgondozás kézikönyve könyvet, ingyenes letöltések Az idősgondozás kézikönyve IPhone, Online könyvet Az idősgondozás kézikönyve PDF, ingyenes Az idősgondozás kézikönyve DJVU, ingyenes letöltések Az idősgondozás kézikönyve TXT, letöltések Az idősgondozás kézikönyve RTF, Online Az idősgondozás kézikönyve FB2 , e-könyvet Az idősgondozás kézikönyve letöltések TXT, ingyenes Az idősgondozás kézikönyve letöltések könyvet, e-könyvet Az idősgondozás kézikönyve download MOBI, letöltések Az idősgondozás kézikönyve IPad, olvas Az idősgondozás kézikönyve MOBI, olvas Az idősgondozás kézikönyve DOC, ingyenes Az idősgondozás kézikönyve AWZ, Download e-könyvet Az idősgondozás kézikönyve iPad , ingyenes Az idősgondozás kézikönyve DJVU, Download Az idősgondozás kézikönyve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az idősgondozás kézikönyve DVD, olvas Az idősgondozás kézikönyve TXT, Book Az idősgondozás kézikönyve letöltések DJVU, Az idősgondozás kézikönyve letöltések könyvet ingyenes, Az idősgondozás kézikönyve letöltések könyvet pdf ingyenes, Az idősgondozás kézikönyve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az idősgondozás kézikönyve pdf ingyenes, Az idősgondozás kézikönyve letöltések könyvet epub ingyenes, Az idősgondozás kézikönyve ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply