Az evolúció árnyoldala


A Könyv Magyarul!


"Az evolúció árnyoldala a különböző nem tipikus (alternatív) emberi viselkedésformákat, devianciákat, illetve egyes patológiainak tekintett állapotokat mutatja be az evolúciós pszichológia nézőpontjából. A könyv jól illeszkedik a Pécsi Evolúciós Pszichológia Kutatócsoport korábbi köteteinek sorába: egyszerre betölti a magas szintű ismeretterjesztő mű, az informatív tankönyv és a tudományos szakkönyv funkcióját. A téma igen aktuális, hiszen olyan pszichológiai szempontból is érdekes kérdéseket érint (pl. depresszió, szenvedélybetegség, étkezési zavar, homoszexualitás, prostitúció), amelyek közel állnak a hétköznapi emberhez. Ezekről a jelenségekről a médiában számos botcsinálta szakember is terjeszt különböző nézeteket. Ezért a tudományos álláspont megismerése fontos tájékozódási pontot jelenthet."

Prof. Miklósi Ádám
az MTA doktora
Letöltések Az evolúció árnyoldala ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az evolúció árnyoldala ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  265
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  520 gr
  ISBN:
  9789630595759
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2590617 / 1143035  TAGS:
  Online Az evolúció árnyoldala ebook, könyvet Az evolúció árnyoldala FB2, Download Az evolúció árnyoldala PDF , Download Az evolúció árnyoldala MOBI, Online Az evolúció árnyoldala könyvet, ingyenes letöltések Az evolúció árnyoldala IPhone, Online könyvet Az evolúció árnyoldala PDF, ingyenes Az evolúció árnyoldala DJVU, ingyenes letöltések Az evolúció árnyoldala TXT, letöltések Az evolúció árnyoldala RTF, Online Az evolúció árnyoldala FB2 , e-könyvet Az evolúció árnyoldala letöltések TXT, ingyenes Az evolúció árnyoldala letöltések könyvet, e-könyvet Az evolúció árnyoldala download MOBI, letöltések Az evolúció árnyoldala IPad, olvas Az evolúció árnyoldala MOBI, olvas Az evolúció árnyoldala DOC, ingyenes Az evolúció árnyoldala AWZ, Download e-könyvet Az evolúció árnyoldala iPad , ingyenes Az evolúció árnyoldala DJVU, Download Az evolúció árnyoldala e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az evolúció árnyoldala DVD, olvas Az evolúció árnyoldala TXT, Book Az evolúció árnyoldala letöltések DJVU, Az evolúció árnyoldala letöltések könyvet ingyenes, Az evolúció árnyoldala letöltések könyvet pdf ingyenes, Az evolúció árnyoldala pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az evolúció árnyoldala pdf ingyenes, Az evolúció árnyoldala letöltések könyvet epub ingyenes, Az evolúció árnyoldala ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply