Ámor és én


A Könyv Magyarul!


Francesco Petrarca az olasz irodalomnak Dante után nemcsak időbelileg, de nagyságát tekintve is a második klasszikusa, az antikvitás utáni világirodalom legnagyobb hatású lírai költője. Noha a magyarországi irodalomoktatásban is törzsanyag, több mint száz éve önálló könyv nem jelent meg róla. Madarász Imre, a nemzetközileg elismert magyar italianista Petrarca Daloskönyvének legszebb szerelmes szonettjeit elemzi tudományos alapossággal és színes, sodró stílusban. Ezek a versek tanították szerelmi költészetre és szerelmi kultúrára Európát, a nyugati világot, s a magyar lírára is mélyen és tartósan hatottak, megfelelő értelmezésük tehát egyaránt alapvető fontosságú az egyetemes irodalmi műveltség és civilizációnk hagyományának megértése szempontjából. A verselemzések nem egy régi tudós poéta szoboralakját koszorúzzák újfent, hanem a szenvedélyes szerelem elragadtatott és magával ragadó dalaival késztetnek együtt szárnyalni.Letöltések Ámor és én ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ámor és én ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  128
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  Súly:
  170 gr
  ISBN:
  9786155562365
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2681811 / 1157237
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Ámor és én ebook, könyvet Ámor és én FB2, Download Ámor és én PDF , Download Ámor és én MOBI, Online Ámor és én könyvet, ingyenes letöltések Ámor és én IPhone, Online könyvet Ámor és én PDF, ingyenes Ámor és én DJVU, ingyenes letöltések Ámor és én TXT, letöltések Ámor és én RTF, Online Ámor és én FB2 , e-könyvet Ámor és én letöltések TXT, ingyenes Ámor és én letöltések könyvet, e-könyvet Ámor és én download MOBI, letöltések Ámor és én IPad, olvas Ámor és én MOBI, olvas Ámor és én DOC, ingyenes Ámor és én AWZ, Download e-könyvet Ámor és én iPad , ingyenes Ámor és én DJVU, Download Ámor és én e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ámor és én DVD, olvas Ámor és én TXT, Book Ámor és én letöltések DJVU, Ámor és én letöltések könyvet ingyenes, Ámor és én letöltések könyvet pdf ingyenes, Ámor és én pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ámor és én pdf ingyenes, Ámor és én letöltések könyvet epub ingyenes, Ámor és én ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply