Amíg kinyílik a szemünk


A Könyv Magyarul!


Egy könyv, ami végzetesen megosztja a könyvrajongók világát…

Az erotikus, lebilincselő és mélyen felkavaró Birtoklás-trilógia olyan történet, amely a test és lélek legsötétebb mélységeibe, és a luxus leghihetetlenebb magasságaiba repíti olvasóját. Amikor a fiatal, szép és ártatlan Radnay Szófia kedvenc kávézójában belebotlik Tamássy Áronba, a fiatal, vonzó, és gátlástalan milliárdosba, még nem sejti, hogy élete véglegesen és visszafordíthatatlanul megváltozik. Az okos és félelmetesen nagy hatalmú férfi képtelen lesz ellenállni Szofi romlatlan szépségének, eszének és szabadságszerető szellemének. Hiába óvja hasonlóan izgató és gátlástalan bátyja a kapcsolattól, a férfi úgy dönt, hogy mégis mindenáron megszerzi a nőt, és bevezeti a magyar milliárdosok kicsiny és mérhetetlenül fényűző világába. Mindennek azonban ára van: a férfi szexuálisan és lelkileg is megpróbálja megtörni Szofit, mindent megtesz azért, hogy a saját képére formálja. A szikrázóan feszült küzdelemben Szofi igazi nő marad: kemény, szenvedélyes, és ha enged is néha, azt is csak saját feltételei szerint teszi. Persze nincs könnyű helyzetben: egyszerre ijeszti és izgatja a két fiútestvér szokatlan szexuális ízlése, mesés gazdagsága, kegyetlensége és vitathatatlan sármja. Tudja, ha fellázadna, elveszítené a kényeztető luxust. Azonban maradni sem akar. Érzi, hogy minél mélyebbre merül Áron és Zsolt veszélyes és szenvedélyes világába, annál nagyobb kockázatot rejt számára a jövő.

Mira Sabo könyvében mindennél tapinthatóbban és hitelesebben jeleníti meg a magyar elit exkluzív világát, merészen és provokatívan ír szexről és szerelemről, politikáról és alvilágról, családon belüli erőszakról, és mindenekfelett egy erős és bátor nőről, aki szenvedélyesen megküzd a szabad választás lehetőségével.
Letöltések Amíg kinyílik a szemünk ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Amíg kinyílik a szemünk ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  613
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  494 gr
  ISBN:
  9786155617577
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2676635 / 1154555
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Amíg kinyílik a szemünk ebook, könyvet Amíg kinyílik a szemünk FB2, Download Amíg kinyílik a szemünk PDF , Download Amíg kinyílik a szemünk MOBI, Online Amíg kinyílik a szemünk könyvet, ingyenes letöltések Amíg kinyílik a szemünk IPhone, Online könyvet Amíg kinyílik a szemünk PDF, ingyenes Amíg kinyílik a szemünk DJVU, ingyenes letöltések Amíg kinyílik a szemünk TXT, letöltések Amíg kinyílik a szemünk RTF, Online Amíg kinyílik a szemünk FB2 , e-könyvet Amíg kinyílik a szemünk letöltések TXT, ingyenes Amíg kinyílik a szemünk letöltések könyvet, e-könyvet Amíg kinyílik a szemünk download MOBI, letöltések Amíg kinyílik a szemünk IPad, olvas Amíg kinyílik a szemünk MOBI, olvas Amíg kinyílik a szemünk DOC, ingyenes Amíg kinyílik a szemünk AWZ, Download e-könyvet Amíg kinyílik a szemünk iPad , ingyenes Amíg kinyílik a szemünk DJVU, Download Amíg kinyílik a szemünk e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Amíg kinyílik a szemünk DVD, olvas Amíg kinyílik a szemünk TXT, Book Amíg kinyílik a szemünk letöltések DJVU, Amíg kinyílik a szemünk letöltések könyvet ingyenes, Amíg kinyílik a szemünk letöltések könyvet pdf ingyenes, Amíg kinyílik a szemünk pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Amíg kinyílik a szemünk pdf ingyenes, Amíg kinyílik a szemünk letöltések könyvet epub ingyenes, Amíg kinyílik a szemünk ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply