Adonisztól Schwarzeneggerig


A Könyv Magyarul!


Ha divatról, szépségideálokról van szó, automatikusan a nők jutnak eszünkbe. A férfiakról nem is olyan régen az járta, hogy elegendő szépséggel rendelkeznek, ha egy fokkal szebbek az ördögnél. Mi a helyzet ma? Bizony, változnak az idők. A férfiszépség és a testkultusz egyre inkább előtérbe kerül. Ezt az igényt – ami sokszor kényszeresen eltúlzott – drámai mértékben növekvő ipar szolgálja ki. A férfiak kezdik utolérni a nőket a testideálok hajszolásának tekintetében is. Közismert, hogy a nők evészavarainak kialakulásában a túlhajtott karcsúságideál fontos kulturális háttértényezőnek minősül. Manapság a magukra adó férfiak számára igen fontossá vált a test, s a korábban domináló izomkultusz helyébe változatosabb testideálok lépnek, például mind gyakrabban találkozunk karcsú férfimodellekkel. Ennek alapján úgy is tűnhet, hogy a két nem közötti különbség tünedezni kezd. A (poszt)modern civilizáció egyik szembeötlő tünete a férfiak testideáljainak, testképének markáns változása. Ennek hátterében számos kulturális, társadalmi és pszichológiai jelenség említhető meg. Kötetünk ezeket a tényezőket igyekszik áttekinteni, elsősorban a pszichológiai vonatkozásokra fordítva a figyelmet. S hogy mit tudunk ezekkel kezdeni, még nem teljesen világos. Kétségtelen azonban, hogy a társadalomnak fel kell készülnie e változások követésére, alkalmasinta vadhajtások lenyesésére is. Reményeink szerint a témakör felkeltheti a pszichológusok,szociológusok, antropológusok mellett az érdeklődő nagyközönség figyelmét is. A férfiakét azért, mert róluk van szó, a nőkét pedig azért, mert nem kerülhetik el (meg) a férfiakat.Letöltések Adonisztól Schwarzeneggerig ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Adonisztól Schwarzeneggerig ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  150
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  250 gr
  ISBN:
  9789639771574
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2226706 / 1081124  TAGS:
  Online Adonisztól Schwarzeneggerig ebook, könyvet Adonisztól Schwarzeneggerig FB2, Download Adonisztól Schwarzeneggerig PDF , Download Adonisztól Schwarzeneggerig MOBI, Online Adonisztól Schwarzeneggerig könyvet, ingyenes letöltések Adonisztól Schwarzeneggerig IPhone, Online könyvet Adonisztól Schwarzeneggerig PDF, ingyenes Adonisztól Schwarzeneggerig DJVU, ingyenes letöltések Adonisztól Schwarzeneggerig TXT, letöltések Adonisztól Schwarzeneggerig RTF, Online Adonisztól Schwarzeneggerig FB2 , e-könyvet Adonisztól Schwarzeneggerig letöltések TXT, ingyenes Adonisztól Schwarzeneggerig letöltések könyvet, e-könyvet Adonisztól Schwarzeneggerig download MOBI, letöltések Adonisztól Schwarzeneggerig IPad, olvas Adonisztól Schwarzeneggerig MOBI, olvas Adonisztól Schwarzeneggerig DOC, ingyenes Adonisztól Schwarzeneggerig AWZ, Download e-könyvet Adonisztól Schwarzeneggerig iPad , ingyenes Adonisztól Schwarzeneggerig DJVU, Download Adonisztól Schwarzeneggerig e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Adonisztól Schwarzeneggerig DVD, olvas Adonisztól Schwarzeneggerig TXT, Book Adonisztól Schwarzeneggerig letöltések DJVU, Adonisztól Schwarzeneggerig letöltések könyvet ingyenes, Adonisztól Schwarzeneggerig letöltések könyvet pdf ingyenes, Adonisztól Schwarzeneggerig pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Adonisztól Schwarzeneggerig pdf ingyenes, Adonisztól Schwarzeneggerig letöltések könyvet epub ingyenes, Adonisztól Schwarzeneggerig ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply