A tökéletes nevelőnő


A Könyv Magyarul!


A Skót Gőzhengerként emlegetett ügyvéd, Sinclair McBride aki hét éve özvegy a tárgyalóteremben a legvadabb bűnözőkkel is elbánik, ám saját két gyerekét képtelen féken tartani. Caitriona és Andrew hetente kerget őrületbe egy-egy nevelőnőt, akik általában sírva hagyják el a McBride-házat. Csak egy nő akad a városban, akit képtelenek kikészíteni.
Roberta Bertie Frasier belépője Sinclair életébe igencsak sajátos: ellopja a férfi óráját, aztán csókot lop tőle. Útjaik elválnak, de Bertie egy East End-i bandita lánya nem tudja kiverni a fejéből a jóképű skót úriembert, s végül úgy alakul, hogy egy veszedelmes helyzetből kimenti Sinclair gyerekeit, majd hazakíséri őket. Amikor a férfi látja, hogy a két ördögfióka mennyire hallgat Bertie-re, felkéri nevelőnőnek, nem is sejtve, hogy a kis zsebtolvaj mennyi leckét ad majd neki is szerelemből.Letöltések A tökéletes nevelőnő ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A tökéletes nevelőnő ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  407
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  278 gr
  ISBN:
  9789630984782
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2675726 / 1154451
  Sorozat:


  TAGS:
  Online A tökéletes nevelőnő ebook, könyvet A tökéletes nevelőnő FB2, Download A tökéletes nevelőnő PDF , Download A tökéletes nevelőnő MOBI, Online A tökéletes nevelőnő könyvet, ingyenes letöltések A tökéletes nevelőnő IPhone, Online könyvet A tökéletes nevelőnő PDF, ingyenes A tökéletes nevelőnő DJVU, ingyenes letöltések A tökéletes nevelőnő TXT, letöltések A tökéletes nevelőnő RTF, Online A tökéletes nevelőnő FB2 , e-könyvet A tökéletes nevelőnő letöltések TXT, ingyenes A tökéletes nevelőnő letöltések könyvet, e-könyvet A tökéletes nevelőnő download MOBI, letöltések A tökéletes nevelőnő IPad, olvas A tökéletes nevelőnő MOBI, olvas A tökéletes nevelőnő DOC, ingyenes A tökéletes nevelőnő AWZ, Download e-könyvet A tökéletes nevelőnő iPad , ingyenes A tökéletes nevelőnő DJVU, Download A tökéletes nevelőnő e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A tökéletes nevelőnő DVD, olvas A tökéletes nevelőnő TXT, Book A tökéletes nevelőnő letöltések DJVU, A tökéletes nevelőnő letöltések könyvet ingyenes, A tökéletes nevelőnő letöltések könyvet pdf ingyenes, A tökéletes nevelőnő pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A tökéletes nevelőnő pdf ingyenes, A tökéletes nevelőnő letöltések könyvet epub ingyenes, A tökéletes nevelőnő ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply