A szülőföld ölében


A Könyv Magyarul!


Székely Ferenc erdélyi néprajzkutató, Sütő András unokaöccse, tíz beszélgetést nyújt elénk ebben a könyvben. Mind a tíz interjúalany író, mindegyikük mögött jelentős életmű áll és mindegyik beszélgetés apropója egy kerek születésnap volt. A tíz író: Czegő Zoltán, Csávossy György, Fodor Sándor, Jókai Anna, Király László, Lőrincz György, Nagy Miklós Kund, Ráduly János, Szász István Tas és Szávai Géza. Különböző alkatú szerzők. Különbözik a sorsuk, a lakóhelyük, az írásművészetük, a világképük. Ami közös nevezőre hozza őket, az leginkább Székely Ferenc személye és érdeklődése.Letöltések A szülőföld ölében ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szülőföld ölében ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  ISBN:
  9786155359057
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2699790 / 1166169
 • Megosztás
  TAGS:
  Online A szülőföld ölében ebook, könyvet A szülőföld ölében FB2, Download A szülőföld ölében PDF , Download A szülőföld ölében MOBI, Online A szülőföld ölében könyvet, ingyenes letöltések A szülőföld ölében IPhone, Online könyvet A szülőföld ölében PDF, ingyenes A szülőföld ölében DJVU, ingyenes letöltések A szülőföld ölében TXT, letöltések A szülőföld ölében RTF, Online A szülőföld ölében FB2 , e-könyvet A szülőföld ölében letöltések TXT, ingyenes A szülőföld ölében letöltések könyvet, e-könyvet A szülőföld ölében download MOBI, letöltések A szülőföld ölében IPad, olvas A szülőföld ölében MOBI, olvas A szülőföld ölében DOC, ingyenes A szülőföld ölében AWZ, Download e-könyvet A szülőföld ölében iPad , ingyenes A szülőföld ölében DJVU, Download A szülőföld ölében e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szülőföld ölében DVD, olvas A szülőföld ölében TXT, Book A szülőföld ölében letöltések DJVU, A szülőföld ölében letöltések könyvet ingyenes, A szülőföld ölében letöltések könyvet pdf ingyenes, A szülőföld ölében pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szülőföld ölében pdf ingyenes, A szülőföld ölében letöltések könyvet epub ingyenes, A szülőföld ölében ePub könyvet letöltések ingyenes.