A Klub


A Könyv Magyarul!


Létezik egy exkluzív társkereső klub, amely borsos tagsági díj ellenében garantálja, hogy bárki számára megtalálják a tökéletes partnert. Nagy reményekkel ide jelentkezik Jonas Faraday, a jóképű, sikeres üzletember és szexmániás nőbűvölő, aki azt tekinti legfőbb küldetésének, hogy minden nőt, akit ágyba visz, eljuttasson a csúcsra. Kisvártatva üzenetet kap a Klub egyik munkatársától, aki elárulja, hogy még sosem volt része a teljes gyönyörben. Jonas megszállottan keresni kezdi, és mindent megadna, hogy bizonyíthasson.

Sarah: "Amikor elolvastam Jonas Faraday brutálisan őszinte önvallomását, kis híján elélveztem… ott, az íróasztal mellett. Őrültségnek tűnhet, hogy képes voltam kockára tenni az állásomat, de képtelen voltam ellenállni a kísértésnek, hogy kapcsolatba lépjek vele. Tudtam, hogy a vallomásommal elhúzom a mézesmadzagot az orra előtt, de azt álmomban sem gondoltam volna, hogy hajtóvadászatot indít utánam."

Jonas: "Szóhoz sem jutottam a megdöbbenéstől, amikor megkaptam a felvételi ügynököm e-mailjét. A megjegyzéseimet puszta szeszélyből fűztem hozzá a jelentkezésemhez, nem számítottam rá, hogy választ kapok rájuk, méghozzá ilyen elképesztő választ. Az üzenet olyan csábító, olyan ellenállhatatlan, hogy attól a perctől fogva csak egy dolog érdekelt: megtalálni azt, aki küldte. Mi a neve? Hogy néz ki? Találkoznom kell vele, mindenáron!"

A Klub, ahol ártatlan szórakozást keresett, a zabolátlan szenvedély, az emésztő vágy és a szerelmi bánat terepévé válik hősünk számára.

Üdvözöljük a Klubban, ahol minden álma valóra válhat!
Letöltések A Klub ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Klub ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  464
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  422 gr
  ISBN:
  9789634052449
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2649774 / 1152148
  Sorozat:


  TAGS:
  Online A Klub ebook, könyvet A Klub FB2, Download A Klub PDF , Download A Klub MOBI, Online A Klub könyvet, ingyenes letöltések A Klub IPhone, Online könyvet A Klub PDF, ingyenes A Klub DJVU, ingyenes letöltések A Klub TXT, letöltések A Klub RTF, Online A Klub FB2 , e-könyvet A Klub letöltések TXT, ingyenes A Klub letöltések könyvet, e-könyvet A Klub download MOBI, letöltések A Klub IPad, olvas A Klub MOBI, olvas A Klub DOC, ingyenes A Klub AWZ, Download e-könyvet A Klub iPad , ingyenes A Klub DJVU, Download A Klub e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Klub DVD, olvas A Klub TXT, Book A Klub letöltések DJVU, A Klub letöltések könyvet ingyenes, A Klub letöltések könyvet pdf ingyenes, A Klub pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Klub pdf ingyenes, A Klub letöltések könyvet epub ingyenes, A Klub ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply