A kereszténység kezdetei


A Könyv Magyarul!


A keresztény egyház megteremtése a világtörténelem egyik legfontosabb története, mégis sok félreértés és rejtély övezi.
Vermes Géza, az idén májusban elhunyt oxfordi vallásprofesszor, utolsó könyvében brilliánsan elemzi a keresztény hit gyökereit, megvilágítja Jézus alakjának fejlődését, végigköveti, hogyan lett a prófétából egy jelentős, új vallás középpontja. Miközben három évszázad alatt Jézus tanításai elterjedtek a Mediterráneumban Pál apostol, János evangélista és követőik hathatós közreműködésével, a keresztény vallás teljesen átalakult. A kereszténység kezdeteiből lenyűgöző történet tárul fel előttünk: egy emberből Istennel egylényegű Fiú lesz, egy lázadó, forradalmi hevületű kis zsidó szektából pedig a Római Birodalom államvallása.

Vermes Géza (1924-2013) magyar születésű brit vallástörténész, a Holt-tengeri tekercsek és Jézus életének elismert szakértője, a Jézus-kutatás vezéralakja, akit korunk legnagyobb Jézus-tudósának tartanak.
Letöltések A kereszténység kezdetei ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A kereszténység kezdetei ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  392
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  460 gr
  ISBN:
  9789633102541
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2434407 / 1094574
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online A kereszténység kezdetei ebook, könyvet A kereszténység kezdetei FB2, Download A kereszténység kezdetei PDF , Download A kereszténység kezdetei MOBI, Online A kereszténység kezdetei könyvet, ingyenes letöltések A kereszténység kezdetei IPhone, Online könyvet A kereszténység kezdetei PDF, ingyenes A kereszténység kezdetei DJVU, ingyenes letöltések A kereszténység kezdetei TXT, letöltések A kereszténység kezdetei RTF, Online A kereszténység kezdetei FB2 , e-könyvet A kereszténység kezdetei letöltések TXT, ingyenes A kereszténység kezdetei letöltések könyvet, e-könyvet A kereszténység kezdetei download MOBI, letöltések A kereszténység kezdetei IPad, olvas A kereszténység kezdetei MOBI, olvas A kereszténység kezdetei DOC, ingyenes A kereszténység kezdetei AWZ, Download e-könyvet A kereszténység kezdetei iPad , ingyenes A kereszténység kezdetei DJVU, Download A kereszténység kezdetei e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A kereszténység kezdetei DVD, olvas A kereszténység kezdetei TXT, Book A kereszténység kezdetei letöltések DJVU, A kereszténység kezdetei letöltések könyvet ingyenes, A kereszténység kezdetei letöltések könyvet pdf ingyenes, A kereszténység kezdetei pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A kereszténység kezdetei pdf ingyenes, A kereszténység kezdetei letöltések könyvet epub ingyenes, A kereszténység kezdetei ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply