A jómodor nem ciki


A Könyv Magyarul!


Mindannyian azt szeretnénk, hogy gyermekeink olyan felnőttekké váljanak, akik magabiztosan teremtenek kapcsolatot, és helytállnak az élet bármely területén. Ennek eléréséhez az első lépcsőfok az etikett és az alapvető fontosságú értékek minél előbbi elsajátítása. Azért írtam ezt a könyvet, hogy a gyerekek összefüggő tudást szerezhessenek a jómodorról, az alkalomhoz illő öltözködéstől kezdve a figyelmességen és udvariasságon át egészen a viselkedés alapvető szabályainak megismeréséig.

Biztos vagyok benne, hogy az etikettet ismerő fiatal
? könnyebben megtalálja helyét a társadalomban;
? magabiztosabban mozog a különböző élethelyzetekben;
? több értékes barátra és emberi kapcsolatra tesz szert;
? könnyebben és határozottabban tud majd beszélni emberek előtt;
? gyorsabban beilleszkedik idegen társaságba.

Kibédi Varga Katalin
Letöltések A jómodor nem ciki ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A jómodor nem ciki ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  124
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  204 gr
  ISBN:
  9789631245455
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2677779 / 1154865
  Sorozat:


  TAGS:
  Online A jómodor nem ciki ebook, könyvet A jómodor nem ciki FB2, Download A jómodor nem ciki PDF , Download A jómodor nem ciki MOBI, Online A jómodor nem ciki könyvet, ingyenes letöltések A jómodor nem ciki IPhone, Online könyvet A jómodor nem ciki PDF, ingyenes A jómodor nem ciki DJVU, ingyenes letöltések A jómodor nem ciki TXT, letöltések A jómodor nem ciki RTF, Online A jómodor nem ciki FB2 , e-könyvet A jómodor nem ciki letöltések TXT, ingyenes A jómodor nem ciki letöltések könyvet, e-könyvet A jómodor nem ciki download MOBI, letöltések A jómodor nem ciki IPad, olvas A jómodor nem ciki MOBI, olvas A jómodor nem ciki DOC, ingyenes A jómodor nem ciki AWZ, Download e-könyvet A jómodor nem ciki iPad , ingyenes A jómodor nem ciki DJVU, Download A jómodor nem ciki e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A jómodor nem ciki DVD, olvas A jómodor nem ciki TXT, Book A jómodor nem ciki letöltések DJVU, A jómodor nem ciki letöltések könyvet ingyenes, A jómodor nem ciki letöltések könyvet pdf ingyenes, A jómodor nem ciki pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A jómodor nem ciki pdf ingyenes, A jómodor nem ciki letöltések könyvet epub ingyenes, A jómodor nem ciki ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply