A hétfejű szeretet


A Könyv Magyarul!


A Lázár-életmű elemzése során a népszerűbb, ezáltal nagyobb kritikai visszhangot kapott szövegek mellett a szerző azokat a szövegeket is vizsgálta, melyek kevésbé ismertek, ugyanakkor megkerülhetetlen állomásai annak az útnak, mely során a szerző írásmódja a 60-as évek realizmustól eljut a mágikus realizmusig. Az elemzés fókuszába a népmesei tradícióból építkező, ugyanakkor azt meghaladó, sajátos mesélői attitűd jegyei (szövegszervező elvek, nyelvi játékok, narrátori pozíció elmozdulása) kerültek.

Lázár Ervin mesevilágának alapja a szeretet, ez az érzés alapvetően meghatározza történeteinek szereplői közötti viszonyokat is. Mintha a krisztusi szeretetparancs irodalmi megfogalmazása lenne egy-egy mese, elbeszélés. Ennek az önzetlen szeretetnek a megtapasztalása vezet ahhoz, hogy a hős képes saját és társai életét más szemszögből látni, ugyanakkor a szavakkal ki nem fejezhető, igazi szeretet hiánya bukáshoz vezet.

Dr. Pompor Zoltán, főiskolai adjunktus a Károli Gáspár Református Egyetem Tanítóképző Főiskolai Karán tanít gyermekirodalmat, anyanyelvi tantárgy-pedagógiát. Doktori disszertációját Lázár Ervin prózaművészetéből írta. Az utóbbi években számos tanulmánya, recenziója jelent meg gyermekkönyvekről és az általános iskolai olvasóvá nevelésről. A Református Pedagógiai Intézet munkatársaként a Magyar Református Nevelés szerkesztője, rendszeresen tart előadásokat az anyanyelvi kompetencia fejlesztéséről.
Letöltések A hétfejű szeretet ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A hétfejű szeretet ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  232
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  250 gr
  ISBN:
  9789638737854
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2008
  Árukód:
  2102108 / 1015140
  Formátum:


  TAGS:
  Online A hétfejű szeretet ebook, könyvet A hétfejű szeretet FB2, Download A hétfejű szeretet PDF , Download A hétfejű szeretet MOBI, Online A hétfejű szeretet könyvet, ingyenes letöltések A hétfejű szeretet IPhone, Online könyvet A hétfejű szeretet PDF, ingyenes A hétfejű szeretet DJVU, ingyenes letöltések A hétfejű szeretet TXT, letöltések A hétfejű szeretet RTF, Online A hétfejű szeretet FB2 , e-könyvet A hétfejű szeretet letöltések TXT, ingyenes A hétfejű szeretet letöltések könyvet, e-könyvet A hétfejű szeretet download MOBI, letöltések A hétfejű szeretet IPad, olvas A hétfejű szeretet MOBI, olvas A hétfejű szeretet DOC, ingyenes A hétfejű szeretet AWZ, Download e-könyvet A hétfejű szeretet iPad , ingyenes A hétfejű szeretet DJVU, Download A hétfejű szeretet e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A hétfejű szeretet DVD, olvas A hétfejű szeretet TXT, Book A hétfejű szeretet letöltések DJVU, A hétfejű szeretet letöltések könyvet ingyenes, A hétfejű szeretet letöltések könyvet pdf ingyenes, A hétfejű szeretet pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A hétfejű szeretet pdf ingyenes, A hétfejű szeretet letöltések könyvet epub ingyenes, A hétfejű szeretet ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply